Werkwijze

Haarwerkstudio Maastricht werkt uitsluitend op afspraak. Wij ontvangen u één op één in de informele setting van onze haarwerkstudio, waar we u optimale privacy en de beste service kunnen garanderen. We kunnen u eventueel ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.
De aanschaf van een haarwerk verloopt meestal in drie eenvoudige stappen. Houd bij maatwerk rekening met een levertijd van ca. twaalf weken. Een confectiehaarwerk is binnen twee werkdagen leverbaar.

drie stappen

Intake

Als u ons benaderd heeft voor een afspraak, kunt u binnen vijf werkdagen bij ons terecht voor een intake. Deze staat geheel in het teken van kennismaking en oriëntatie. We nemen ruimschoots de tijd om u en uw persoonlijke situatie te leren kennen. U kunt zich – geheel vrijblijvend en gratis uiteraard! – uitgebreid laten informeren over haarwerken en adviseren over uw persoonlijke mogelijkheden op dit gebied.

Als u besluit over te gaan tot de aanschaf van een haarwerk, nemen we meteen een foto van u. Verder meten we de omtrek van uw schedel en knippen we een plukje van uw haar weg voor de kleurbepaling. Ook kunt u al een aantal standaardmodellen zien en passen. Zo'n confectiemaatwerk kunnen we minimaal drie en maximaal zes weken voor u reserveren.

Passen en meten

Tijdens de tweede afspraak kunt u een handvol haarwerken in uw eigen maat en kleur passen en een definitieve keuze maken. Het haarwerk van uw keuze wordt vervolgens in ons eigen atelier in model geknipt en gestyled. Hier hoeft u natuurlijk niet op te wachten.

Bijknippen en stylen

Tijdens de derde en (voorlopig) laatste afspraak worden de laatste aanpassingen aan het haarwerk gedaan voor een optimale pasvorm en wordt het bijgeknipt en verder gestyled. Ook krijgt u advies en tips over hoe u uw haarwerk het beste kunt onderhouden en verzorgen. Voor latere aanpassingen, reparaties, advies enzovoorts kunt een beroep doen op onze nazorgservice.