Vergoeding

Als u een medische indicatie heeft van uw huisarts of een medisch specialist, wordt een haarprothese doorgaans (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. U moet dan wel vóór uw eerste bezoek (intake) aan ons in het bezit zijn van zo'n indicatie!

vergoeding

Maximale vergoeding

Op grond van uw basisverzekering hebt u recht op een vergoeding van maximaal € 436,- (peildatum 2019) per jaar voor de aanschaf van een haarprothese. Het (eventuele) restantbedrag dient u zelf te betalen, tenzij u vanuit een aanvullende verzekering recht heeft op een vergoeding.

Geen administratieve rompslomp

Haarwerkstudio Maastricht is aangesloten bij brancheorganisatie ANKO en wordt erkend door praktisch alle (grote) zorgverzekeraars in Nederland. Dat betekent dat wij de hele declaratie bij uw zorgverzekeraar uit handen kunnen nemen. Dat scheelt u een boel administratieve rompslomp en betekent tevens dat u het bedrag niet hoeft voor te schieten. U betaalt enkel het bedrag dat (eventueel) overblijft na aftrek van de wettelijke vergoeding.

Meer informatie over vergoedingen

Ook over vergoedingen kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren. Neem hiervoor contact met ons op. Voor meer informatie kunt u zich natuurlijk ook rechtstreeks tot uw zorgverzekeraar wenden.