Haarwerkstudio

Begin 2019 is Mimi Leenders samen met haar collega Mandy Kerkhofs verder gegaan met Haarwerkstudio Maastricht op een nieuwe locatie. Beide zijn gediplomeerd kapper en erkend haarwerker, met veel ervaring in het kappersvak. Die ervaring zetten we nu in om mensen te helpen die te maken krijgen met haarverlies en (tijdelijke) kaalheid.

Mimi Leenders en Mandy Kerkhofs

Kappers én haarwerkers

In ons werk als kapster komen we veel klanten tegen die met haarverlies en (tijdelijke) kaalheid te maken krijgen, vaak als gevolg van radio- of chemotherapie. Dit inspireerde ons tot het volgen van de opleiding tot professioneel haarwerker. Niet iedere haarwerker is ook kapper. Met onze ruime salonervaring besteden we veel aandacht aan het modelleren en stileren van uw nieuwe haar, waardoor het niet opvalt dat u een haarwerk (pruik) draagt.

Haarverlies: de hoofdzaak

Wij hebben alle begrip voor de emotionele gevolgen van haarverlies en weten uit ervaring dat deze emoties op de meest onverwachte momenten aan de oppervlakte kunnen komen. We begrijpen dat uw haar een deel is van uw persoonlijkheid en dat het verlies ervan niet alleen een confrontatie is met uw ziekte, maar ook vaak gepaard gaat met schaamte en een verlies van zelfvertrouwen. Met onze professionele haaroplossingen én onze betrokken houding willen we u dat zelfvertrouwen teruggeven en op die manier uw ziekte, in emotioneel opzicht althans, een stukje draaglijker maken.

Erkend Haarwerk Specialist

Haarwerkstudio Maastricht voldoet aan de erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (EAHS) en is lid van de Geschillencommissie. Bent u ontevreden over een behandeling of haarwerk? Meld uw klacht dan bij ons. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Voor het snel en goed oplossen van klachten hanteren wij een interne Klachtenprocedure. Als u een klacht heeft waar wij onderling niet uitkomen, kunt u zich tot de door de overheid erkende Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC) wenden voor een onafhankelijke afwikkeling van de klacht.